2310328200 6975205020 Γοργοποτάμου 11 - Πυλαία Θεσσαλονίκη nrg.products@outlook.com
hero image
 
 
ΝRG Products
Διανομή - Εμπόριο Τροφίμων Θεσσαλονίκη
 

Η NRG PRODUCTS διανέμει στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής προϊόντα υγιεινής διατροφής και ευεξίας (Healthy & Wellness products). Είμαστε νέοι, αισιόδοξοι γεμάτοι φιλοδοξίες. Προσφέρουμε αυτά που υποσχόμαστε, αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας με σεβασμό και ειλικρίνεια. 

Στόχος μας η διάδοση και η ομαλή ένταξη καινοτόμων προϊόντων στην αγορά, η διατήρηση των υψηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών και η σταθερή εξέλιξη μας σε νέες αγορές. Η ομάδα της NRG PRODUCTS αναζητά σε παγκόσμιο επίπεδο νέες διατροφικές ιδέες, διακεκριμένες μάρκες και καινοτόμα υγιεινά καταναλωτικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες. 

Εστιαζόμαστε στα λειτουργικά τρόφιμα. Ορισμένα τρόφιμα ξεπερνούν τα θρεπτικά συστατικά που ήδη παρέχουν για να προσφέρουν κάποιο ιδιαίτερο όφελος για την υγεία.

 
 
 
 

Η αλλαγή της στάσης του καταναλωτή απέναντι στη διατροφή, σε παγκόσμιο επίπεδο, και η στροφή του σε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες (λιγότερη ζάχαρη και συντηρητικά, καθημερινή πρόσληψη βιταμινών και συστηματική κατανάλωση υπερτροφών) επέφερε αλλαγές στα ράφια των σημείων πώλησης τροφίμων.

Εκεί ακριβώς παρεμβαίνει η NRG PRODUCTS προσφέροντας υγιεινά ποιοτικά καταναλωτικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες, για ολόκληρη την οικογένεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Συμβάλουμε με ποιοτικά brands στην ανάπτυξη και οργάνωση τμήματος υγιεινής και ειδικής διατροφής του χώρου σας, το οποίο αγγίζει σημαντικές καταναλωτικές ομάδες. Τα brands που εκπροσωπούμε τοποθετούνται στο χώρο του φαρμακείου, σε σημεία ολοκληρωμένης φροντίδας, σε βιολογικά καταστήματα, τη μικρή λιανική και τις αλυσίδες super market καθώς και τα take away cafe.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά τους χώρους μαζικής εστίασης,
σούπερ μάρκετ στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Τηλ. 2310328200 - 6975205020
nrg.products@outlook.com